Què en trobau? Barreres arreu

Podem pensar que la dispersió de les barreres arreu de Sant Llorenç és una fotesa, poca cosa, sense importància. El cert és que més enllà del fet, és la imatge que dona, però pot haver-hi gent a qui aquesta imatge li agradi, de fet fins a dia d’avui no he escoltat a ningú queixar-se’n, si més no a aquesta web.

No és un fet d’ara, ja és sabut, i tot i que les imatges de les barreres que hi ha estan fetes de fa dos dies, ja fa mesos que  hi romanen allà (exceptuant la de l’entrada al poble davant l’aparcament de les festes, crec).

Per altra banda trobam les barreres que ocupen el mateix lloc 365 dies a l’any, moltes d’elles concentrades al voltant de l’escola, tot i que també n’hi ha dispersades a altres llocs. Hi són sempre, fins i tot en temps de vacances escolars, i això que a les darreres eleccions tots els partits parlaren d’eliminar les barreres arquitectòniques per adaptar millor el municipi a la gent amb problemes de mobilitat…

Per acabar ho farem amb una curiositat. Una barrera de l’Ajuntament de Sant Llorenç a les festes de Vilafranca. En fi. Què en trobau de tot plegat?

3 pensaments a “Què en trobau? Barreres arreu

 1. No havia vist mai un poble amb tantes barreres. Per tallar es es carrers com fan cada dia a l’iglesi, escoles, bars… Van molt be, pero no crec que sigui una sol•lucio definitiva. Crec que a on hi ha barreres els 365 dies de l’any s’heuria de tallar el carrer i fer-lo totalment peatonal, encara que aixo no agrada a tothom. A mes… Aquestes barreres quan es posen, tenen cames, la gent les mou aixi com vol i perden el seu efecte.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. Tantes n’hi ha, que podrien canviar el nom, i posar-li Son Barrera a St. Llorenç…..
  També hi ha les molèsties del desagradable renou que fan quant les fan córrer…
  I el sense fi de les obres de la torrentada que manquen tirades per tot??

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.