Sant Llorenç a la premsa: els municipis del Llevant dissenyen una ruta senderista

Segons publica avui el diari Última Hora, els municipis del Llevant de Mallorca tenen previst desenvolupar una xarxa senderista GR que comprèn rutes amb una distància total propera als 200 quilòmetres.

Si voleu tenir-ne més informació podeu consultar aquest enllaç, ja que la imatge del diari no es llegeix bé.

2 pensaments a “Sant Llorenç a la premsa: els municipis del Llevant dissenyen una ruta senderista

 1. Bona iniciativa,
  Però lo que no entenc es perquè es necessiten 1,3 milions d’euros????
  Posar cuatre cartells per els camins no crec que costi tant de doblers. La obra pública com sempre keynesianista y poc eficaç pel que fa a la maximizació dels recursos disponibles.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  • Totalment d’acord, La majoria són camins que ja hi ha i segons la notícia són de titularitat pública (és a dir no preveu expropiacions). S’hauria d’explicar bé en què se volen gastar el milió d’euros perquè vist així és mal d’entendre.
   Igualment estic decebut amb els governs (tant de dretes com d’esquerres) ja que des que som petit sent parlar de voler desestacionalitazar el turisme però no hi ha manera que ningú acabi la famosa ruta senderista que faci la volta a Mallorca. Fan petites temptatives però no una aposta clara (fan més via a fer autovies, Palaus de Congressos, velòdroms…). Amb l’èxit que tendria si pensam en camino de Santiago, camino del Rey a Màlaga… Una llàstima!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.