T/QO – Per la mateixa regla de tres…

Torrentada. Qüestions obertes.

Això del torrent és un no parar. Ja havia tancat les “qüestions obertes”, però amb el temps van sorgint noves situacions imprevistes, com és ara, i sols és un exemple, l’amplada d’alguns ponts,  amb els pals de les baranes de cap, aparentment envaint espai de circulació.

La qüestió és la següent: si una dotzena mal comptada de veinats, convoquen reunió amb el batle, el regidor i l’enginyer encarregat de les obres, i després de parlar-ne dolcement, aconsegueixen canviar la direcció parcial d’un dels ponts (el de la falda del Puig Negre),
per la mateixa regla de tres,
¿què hagués pogut passar, que s’hagués pogut aconseguir si algú s’hagués mogut davant aquelles situacions encara inexplicades i, per tant, incompreses? ¿Hi hauria les parets encimentades? i els nous murs de formigó?.

4 pensaments a “T/QO – Per la mateixa regla de tres…

 1. Tot comença x la competència dels que estan a càrrec de les execucions i decissions dels projectes x això cobren i en són responsables, no ho ha de fer el poble que paga. O vivim al món capgirat!!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  • Gràcies per la intervenció. Teniu tota la raó. Hauria de ser així.
   Es podria obrir un debat sobre el tema. Però, des de la meva modesta opinió, en aquest cas ens topam amb dos emperons.
   El primer fa referència a la manca de costum, si mes no fins ara, d’assumir responsabilitats.
   I el segon fa referència al dret d’informació dels administrats que paguen. En el cas de la torrentada o bé hi ha un desig cercat d’obscurantisme o bé els departaments de comunicació no responen a les expectatives, fomentant la rumorologia. ¿Tant costa explicar les raons de les decisions i les accions que es pensen dur a terme?.
   Segurament vivim en un món capgirat. Els rols de proveïdor i de client no són gens clars.

   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)
 2. Ni ha que i en feta molte de reina I crece que en bona fé alguna cosa entre tots es pot millorar començant per omplir les juntes de la pared seca amb algun químic perque jo 80 cm de fang main mes 80.000 pedres no per cert ben curres tipo pilotes aportacions amb capet tampoc som tan curts envejosos si iaixo sa de opinar de cor I en capet sino abstenerse

  Es corector me mata????????????????

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 3. Lo de sa bariAnt es de pregunta de final de carrera mes prest que tard vull pesar que se obrira pas de 10 a2 fa enbut I enbalsament al carrer estscio 18

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.