Cicle d’excursions familiars 2019-2020

La regidora d’Esports i primera tinent de batle, Antònia Bauzà, vol promoure la vida saludable en família al nostre municipi. Per això, a partir del proper diumenge 20 d’octubre, el Departament d’Esports inicia un cicle d’excursions per a famílies molt interessant.

Aquest cicle s’iniciarà el mes d’octubre, i s’allargarà durant els mesos de novembre, març, abril i maig. Cada tercer diumenge d’aquests cinc mesos, es programaran cinc sortides diferents, les quals s’aniran especificant a mesura que s’acosti la data.

Totes les famílies interessades podran assistir a l’excursió i gaudir d’una jornada repleta d’activitat física, salut i diversió, acompanyada per les meravelloses vistes que ofereixen els paisatges de la nostra illa.

A més, i per tal d’adaptar les excursions a totes les persones que hi assisteixin, es duran a terme dues rutes: una per als qui estan acostumats a caminar per muntanya i una altra per als qui no hi estan tant.

Les inscripcions es duran a terme a l’Espai 36 de Sant Llorenç a través del telèfon 971569003. Més endavant s’especificarà com es durà a terme el pagament.

Aquest cicle d’excursions sens dubte suposa una oportunitat perfecte per gaudir dels diumenges realitzant activitats físiques en família i conèixer els paratges de Mallorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.