Joves amb discapacitat participen en el programa “Junts ho podem fer” per integrar-se en el mercat laboral

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar i l’Associació Estel de Llevant han renovat avui l’acord per participar en el programa “Juntos somos capaces – Junts ho podem fer”, una iniciativa que Fundación Mapfre promou amb l’objectiu de contribuir a la inserció laboral de persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn de salut mental, col·lectiu en risc d’exclusió social i en situació d’atur de llarga duració.

Gràcies a aquest acord, usuaris amb trastorn de salut mental d’Estel de Llevant, rebran una oportunitat laboral a les brigades de neteja de l’Ajuntament, el que els permetrà adquirir habilitats i experiència a les feines pròpies de la tasca. També rebran el suport necessari per part de professionals d’Estel de Llevant.

Fins el moment, dit programa ha fet possible que més de 5.000 empreses de tota Espanya col·laborin activament amb aquest projecte i que més de 3.800 persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn de salut mental hagin trobat una oportunitat en el mercat laboral.

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, ve demostrant de manera continuada el seu gran compromís amb les persones més vulnerables. En aquest sentit, han impulsat diferents programes en l’àmbit laboral, social i cultural per a les persones amb discapacitat de la localitat, així com en altres àmbits amb l’habitatge i l’oci.

Estel de Llevant du a terme diferents programes de rehabilitació psicosocial, suport i recolzament en la comunitat amb l’objectiu d’aconseguir la integració social i l’autonomia laboral i personal dels seus usuaris.

En la firma del conveni han participat Mateu Puigròs, batle de Sant Llorenç des Cardassar, Maria Nicolau, presidenta d’Estel de Llevant i Emilio José López, representant de Fundació Mapfre de la zona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.