Emoticona’t

Aquest menú porta un poc de tot: banderes nacionals i nacionalistes, asfalt “dissimulat”, teatre massa fosc, cotxes a voler i per acabar una estampa de globus idíl·lica. Vaja mescladissa… no sé si en sortirà res de bo tot plegat.

1. ELS MILITARS ENS VISITEN

Bandera a tota asta ben enmig de la plaça, salutacions militars, armes, files orquestrades… els militars ens visitaren un any després de la torrentada i més d’un llorencí, que no estam gaire avesats a tot això, va quedar amb la boca oberta.

 

2. ASFALT A AUBARCA

Ja ha acabat la reforma d’Aubarca després dels desperfectes causats per la torrentada, però no ha agradat precisament a tothom. Des del propi GOB, que denunciava ampliacions de camins, fins a molts corredors que no entenen que a segons on no es puguin fer curses per l’impacte ambiental que tenen i després es puguin asfaltar corbes pel pas dels 4×4. El Govern, per la seva banda, defensa que era necessari pels incendis i la gestió dels refugis. 

3. MASSA FOSCA AL TEATRE

Hi ha articles de tots els colors. Res idò, haurem de fer el teatre a ple sol.

4. SON CARRIÓ TAMBÉ TÉ UN PROBLEMA DE COTXES

Si a l’altra entrega parlàvem dels problemes de trànsit que té Sant Llorenç a la carretera d’Artà, Son Carrió tampoc es queda curt, sobretot a segons quines hores al carrer que uneix amb Porto Cristo, on hi ha cotxes aparcats i possibilitat de circular en els dos sentits… massa tot plegat. Ja se sent parlar de desviament! 

5. GLOBUS AL CEL, UNA ESTAMPA BRILLANT

Gràcies al campionat d’Europa de globus Mallorca va gaudir durant uns dies d’unes estampes meravelloses. Aquesta de Manacor com a tall d’exemple.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.