Activitats Nadal Granots&Sopes

Són moltes les activitats que ofereix el municipi per gaudir de les festes de Nadal. Els Granots & Sopes no podem desaprofitar l’ocasió i aquest Nadal ve carregat de sorpreses per tots vosaltres.

Dia 15 de desembre a les 12h a la plaça de l’Ajuntament: APERITIU NADALENC

A partir de les 12 la plaça de l’Ajuntament es convertirà en una plaça gastronòmica on podràs degustar gran varietat de creacions culinàries. Tapes, dolços, cervesa artesana, cafè.. i moltes coses més.

A més, tot això estarà amenitzat per grans músics que ens faran l’esdeveniment molt més agradable.

T’ho perdràs? Perquè no tots són activitats pels més joves del poble, Granots&Sopes vol donar vida al poble, ens ajudes aconseguir que sigui un matí fantàstic? Surt al carrer,visita les paredetes del mercadet de Nadal, gaudeix de les activitats que hi ha al llarg del dia i queda’t a dinar amb tots nosaltres.

 

Dia 21 de desembre a la plaça de l’Ajuntament: Xmast Fest.

Granots&Sopes té preparada una nova festa que no deixarà indiferent a ningú: Xmas Fest! Vine a celebrar l’inici de les vacances de Nadal amb nosaltres. Bona gent, bona música i bon ambient.

Dissabte dia 21 la festa començarà a les 17h de la mà dels nostres dj’s que entre tots ells ens faran gaudir d’un capvespre nadalenc inoblidable amb una gran varietat musical. Tots vosaltres tindreu el vostre moment a la pista de ball.

Només us demanam que us animeu i que dugueu un complement nadalenc amb vosaltres.

Recorda: beu amb responsabilitat i #NoSiguisAse. “Brinda per unes festes amb alegria, moderació i companyia”. I no oblidis: #NoésNo.

Diumenge 29 de desembre i dissabte 4 de gener a l’Espai 36: GUIXA

Les tradicions no s’han de perdre mai, per aquest mateix motiu us convidam a venir a gaudir d’un horabaixa diferent amb la companyia de tots els vostres. Grans i petits hi tenim cabuda, entre tots fem que les tradicions segueixin vives.

Després de l’èxit de l’any passat, aquest any hem decidit fer guixa dos dies i així acomiadar les festes de Nadal en tot vosaltres.

Com cada any, un dels nostres actes és solidari i en aquesta ocasió tots els beneficis recaptats amb la nostra paradeta de bar aniran destinats a l’associació Estel de Llevant.

Vine a passar una bona tarda/vetllada i a més col·labora en una bona causa!

Allà podreu trobar de tot: begudes i fins i tot alguna cosa per mossegar.

 

GRANOTS&SOPES US DESITJA UNES MOLT BONES FESTES DE NADAL.

Pd: potser encara el Rei Granot tingui alguna sorpresa més…

Per més informació ens pots consultar a les nostres xarxes socials

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.