Assemblea Card.cat 2020

Convidam tots els lectors, col.laboradors, editors o simplememt simpatitzants a l’assemblea que Card.cat farà el proper divendres, 31 de gener, a les 19.30 hores a l’Espai 36.

En l’acte es passarà revista a l’estat actual de Card.cat (econòmic, número de lectors, comentaris, usuaris Facebook i Twitter…) i als projectes realitzats en el 2019 i previsió del que es farà l’exercici del 2020. Igualment toca elegir junta directiva. Si hi ha alguna  interessat o interessada és l’hora de presentar candidatura i elegir dremotràciment. De totes maneres, des de fa uns anys sol.licitam des de la nostra junta que és hora que entri gent nova i jove per donar un impuls més actual i modern  a la revista. Tant si algú se vol agegir a la nostra junta (per anar aprenent com funciona) o bé ja s’atreveix a estirar del carro estam dispostos a deixar lloc i deixar fer a la nova gent.

Ja ho sabeu idò… dia 31 vos esperam a tots!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.