Crònica dels Malalts de Turmell

Tot i que pugui semblar que la temporada de curses s’hagi frenat una mica, aquest passat cap de setmana hi va haver 2 proves a on hi varen participar els Malalts.

Cursa de muntanya Serra Nord

Una cursa amb dues distàncies i cada una amb un únic corredor del club. La llarga de quaranta-quatre kilòmetres i un desnivell de 1850m , que en Bernat Melis Brunet va completar, més content que un gínjol com podeu veure, amb un temps de 5:18:31 (vídeo).

Per la seva banda en Sión Sansó va completar l’altra cursa de 18 kilòmetres i un desnivell de 343 m+ 774 m- amb un temps de 2:02:23 (vídeo).

Cursa del 8 i Mig

Aquesta cursa que té lloc a Campos per celebrar Sant Blai, va comptar també amb una única participació del club llorencí, en Xavier Martínez Vaquer, que va completar els vuit kilòmetres i mig de la cursa amb un temps de 37:05 i que li atorgà una mitja de 04:15, aconseguint d’aquesta manera el sisè lloc a la categoria sub-20.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.