Presentació de la cooperativa Coop57

Divendres, 14 de febrer, a les 20 hores a l’Ateneu Lo Tort, carrer de Jaume II, 15 de Manacor es presenta Coop57.

Es tracta d’una cooperativa de serveis financers ètics i solidaris que té com a objectiu principal, contribuir a la transformació social en positiu de la nostra economia i de la nostra societat.

La seva funció principal és el finançament de projectes d’economia social i solidària que promoguin l’ocupació, fomentin el cooperativisme, l’associacionisme i la solidaritat en general, i promoguin la sostenibilitat sobre la base de principis ètics i solidaris.
Coop57 és una organització democràtica i de base assembleària formada per persones individuals i entitats de l’economia social i solidària. Coop57 és propietària de tots els seus socis i sòcies que s’autogestionen i s’organitzen per a la gestió de la cooperativa.

Poden estalviar en Coop57 totes aquelles persones o entitats que creuen en els principis de Coop57 i vulguin veure els seus estalvis vinculats al finançament de projectes d’economia social i solidària i que aporten un valor afegit pel conjunt de la societat.

Per tant, aportar diners a Coop57 significa, dotar els nostres estalvis de valor social, decidir sobre el destí dels nostres estalvi i tenir informació regular, clara i detallada sobre els projectes finançats.

Poden rebre finançament de Coop57 totes aquelles entitats de l’economia social i solidària que aportin algun tipus de valor afegit per al seu entorn i per al conjunt de la societat.

El crèdit a Coop57 s’entén com una eina que, ben orientada, contribueixi a la transformació social en positiu. No s’entén com una finalitat per generar guanys econòmics. Igualment, com en tota la relació entre Coop57 i els seus socis i sòcies, el crèdit es basa en la confiança i en el respecte mutu. Es treballa des de la flexibilitat i adaptabilitat dels serveis financers a les necessitats de cada cas per trobar les solucions que puguin beneficiar la viabilitat del projecte. (Extracte de la pàgina web).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.