Calaix de música: F.R. David-Sahara Night

Era l’any 1986 i jo tenia 7 anyets quan vaig veure per primer cop el vídeo musical d’aquest cantant nascut a Tunísia que anteriorment havia triomfat -sense jo saber-ho en aquell moment- amb la balada pop Words.

La cançó va esdevenir un èxit i aviat el disc senzill, que mon pare deia que guardàssim a dins la funda que podeu veure a la imatge destacada, perquè si no es ratllava, va girar una vegada i una altra al tocadiscs de ca nostra.

L’estètica del vídeo és molt comú a la resta dels vídeos del cantant, que sempre va mudat i amb les seves inseparables ulleres de sol encara que el vídeo transcorri al desert com és el cas. Per altra banda pel que fa a la música es nota que va ser el guitarrista del genial Vangelis en els tocs electrònics de les seves cançons, tot i anar destinades a un públic diferent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.