L’Ajuntament de Sant Llorenç suspèn les quotes de les escoletes, l’Escola de Música i els Centres de Dia 

L’Ajuntament de Sant Llorenç ha decidit suspendre el cobrament de les quotes corresponents de les tres escoletes del municipi, l’Escola de Música i els dos Centres de Dia  durant el temps que aquestes estiguin tancades. Aquests serveis municipals romanen tancats actualment a causa del coronavirus.

Es tracta d’una suspensió que es mantindrà doncs mentre duri l’estat d’alarma i no es torni a prestar el servei. Una mesura per continuar donant resposta a l’emergència sanitària que planteja el  COVID19 i als seus previsibles efectes sobre l’economia de les famílies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.