Recomanacions en sèrie (3)

Homeland (Netflix i Amazon Prime TV)

Carrie Mathison és una agent de la CIA que pensa que un presoner de guerra capturat i empresonat per Al-Qaeda ha canviat de bàndol i cerca infiltrar-se en el sistema polític dels Estats Units per cometre un atemptat. Com a actors secundaris la sèrie compta entre d’altres amb els excel·lents Mandy Patinkin i Morena Baccarin, que els més seriòfils ja coneixeran.

Ash vs Evil Dead (Netflix)

Quan un tema com el dels zombis és absurd, el millor que es pot fer des del meu punt de vista és agafar-s’ho com a tal. Això és el que fa des del primer moment aquesta sèrie, seqüela d’una sèrie de pel·lícules de seriè B de l’ara famós director Sam Raimi i l’actor principal de la sèrie i les pel·lícules en Bruce Campbell en el paper d’Ash Williams i la seva inseparable moto-serra que s’enrosca a la mà que en el passat va perdre. Com podeu veure un argument absurd però alhora molt divertit si us voleu divertir sense complicacions i si no us fa cosa l’humor negre i la sang.

Marvelous Mrs Maisel (Amazon Prime)

Una altra comèdia, aquesta protagonitzada per la genial Rachel Brosnahan que interpreta el paper d’una plantosa i alhora irreverent dona que viu amb el seu marit i l’acompanya durant els vespres a un local de monòlegs a on ell és un dels que hi actuen. Una fet concret provocarà que ella passi a ser també monologuista a aquell i a d’altres locals, superant amb escreix l’èxit del seu company.

Agents of S.H.I.E.L.D. (Netflix)

Una recomanació pels seguidors de les sèries de superherois és aquesta en la que una sèrie d’herois que es mantenen a l’hombra i rereguarda dels més coneguts (Iron Man, Spiderman, Capità Amèrica…). No compteu amb la pirotècnia de les pel·lícules de superherois, però us faran passar una bona estona si us agrada aquesta temàtica si sou fans de la lluita d’aquests contra  l’organització H.Y.D.R.A..

Dr. Slump 

No la trobareu a cap plataforma digital, però si recercau amb una mica d’interès podreu trobar-la per internet a diversos llocs. Dr. Slump, també conguda com Arale (el nom de la protagonista) són les aventures d’una nina robot creada per un inventor una mica particular. És per a mi una de les obres mestres de l’absurd en forma primer de manga i després de sèrie animada per a tots els públics del seu autor Akira Toriyama, que després continuaria triomfant amb sèries com Bola de drac o la no tan coneguda a Europa “Dragon Quest”. Amb aquesta sèrie grans i menuts riuran per les butxaques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.