L’Acadèmia 440 Aula Musical de Manacor i Cala Millor, imparteix classes online als seus alumnes

Dins l’actual estat de confiament, són molts els professors que continuen atenent als seus alumnes adapta-se a les classes online. La directora de l’acadèmia 440 Aula Musical de Manacor i Cala Millor, Rosa Carbonell, ens explica com estan treballant en aquest estat de confinament.

“Davant l’estat d’alarma, des de 440 Aula Musical de seguida vàrem haver de concloure les classes presencials. Aleshores, les dues setmanes que varen seguir, vàrem aprofitar per actualitzar-nos en noves tecnologies i fer un pas endavant. El mes d’abril va ser quan començàrem les classes online, i fins nou avís.
Tenint en compte les circumstàncies, hem ofert als alumnes un preu molt especial i també l’opció de seguir o descansar aquest període de temps indeterminat. No obstant això, estam molt agraïts de poder dir que la resposta ha estat massiva i un 98% dels nostres alumnes han decidit continuar les classe online.

L’objectiu principal era oferir als alumnes una forma més d’entreteniment, per sortir de davant les pantalles i poder aferrar-se a la música, ara que tenen tant de temps lliure. Tot i així, s’ha comprovat que no només ha servit com a entreteniment, sinó que a més, s’ha aconseguit seguir amb la programació com si fos un curs normal: exercicis de tècnica, lectures a primera vista… tot seguint la nostra línia de feina habitual amb alguna cançó actual que els enganxa. Les partitures fetes a mida (segons edat, nivell i objectius) són el nostre segell, per tant, no ens ha estat difícil fer el pas de presencial a online.

Els professors de 440 Aula Musical volem donar les gràcies a tots els alumnes que han confiat en nosaltres i han fet possible aguantar l’aula amb un 100% d’activitat. Però no volem oblidar-nos de donar les gràcies a totes les famílies que estan pendents de la connexió en tot moment i fan possible que el temps de classe sigui més profitós. A la mateixa vegada, els ha servit com una oportunitat per veure com impartim les classes.
Esperam que ens puguem retrobar, encare que sigui a finals de juny o juliol, i concloure el curs amb una tocada tots plegats i un bon gelat”.

Fotos per al record del concert de Nadal dels alumnes de 440 Aula Digital a l’Auditori Sa Màniga de Cala Millor , el passat mes de desembre i de la celebració de Matines a la Parròquia Nostra Senyora dels Àngels de Cala Millor. Si ens haguessin dit fa quatre mesos que fotos com aquestes que oferim serien impossibles de tornar a fer, (en aquests moments). No sé si ens hagués semblat cert i real.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.