Defunció

Joana Adrover Miguel, 95 anys

Avui, dimecres
Exèquies: 18:30 h.
Funeral: 19:30 h.
Per raons sanitàries, no se donarà condol al final de la missa i l’aforament de l’església està limitat a 165 persones. També cal portar la mascareta i guardar la distància de seguretat interpersonal d’un metre i mig.
Que en el Cel la vegem.

4 pensaments a “Defunció

  1. Hola, tenc mig carrer aquí a sa botiga que me demanen qui és sempre que toquen de mort. Crec que no seria molt difícil posar el malnon, ja que a Sant Llorenç mos coneixem més pel malnom que per els llinatges. Señor rector, s’ho podría pensar un poc i possar-lo entre “” o ()?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.