Informació actualitzada de la pandèmia al nostre municpi

Dins el pessimisme general que s’ha instal·lat a la nostra illa i les males dades que ens arriben dia rere dia de contagis per covid, és important de tant en tant donar “bones notícies” sobre el tema (encara que en aquest cas tot sigui relatiu). Segons el mapa de la Conselleria de Salut, actualitzat a dia 2 de setembre, al municipi tenim només 2 casos actius confirmats per PCR (i un total acumulats de 15 i dues defuncions).

Això sí, el mapa no apunta els casos de gent en quarantena, ni vol dir que no hi pugui haver més gent infectada no detectada. Únicament s’hi posen els positius confirmats per PCR. Igualment, per molt que les dades semblin bones no podem baixar la guàrdia ja que és molt fàcil que a partir de rebrots els contagis s’escampin i en pobles veïns la situació no és tan bona. Aquí teniu el mapa actualitzat si li voleu donar un cop d’ull:

Enllaç mapa covid  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.