Emoticona’t

A punt per “emoticonar-vos” de nou? Avui venim ben plens: la moguda a Son Carrió amb les campanes de l’església; l’alè que ens brinden les pistes de tennis i pàdel; la torrentada, que de nou és protagonista; i acabarem amb un element arquitectònic que ja forma part del nostre poble: les barreres grogues.

1.AQUESTES CAMPANES DE LA DISCÒRDIA

Vaja enrenou s’ha muntat per Son Carrió pel renou de les campanes, fins al punt que han sortit per IB3 (enllaç al fragment del programa que en xerra). Un veïnat nou del poble va demanar al rector si podia apagar les campanes durant la nit per poder descansar bé, amb la mala sort que en fer-ho, per error del sistema, també es van apagar de dia durant uns dies. Això va provocar les suspicàcies d’alguns veïnats, que ja veien en l’acte una censura.  Al final sembla que tot ha estat resultat d’un malentès, provocat per aquesta nacra que és el Facebook. Al vídeo el nostre mossèn hi surt ben enfadat!

2. PISTES DE TENNIS I PÀDEL

En aquests temps de coronavirus, en què se’ns prohibeix l’esport de contacte, és un alè poder anar  a jugar  a les renovades pistes de tennis i pàdel que tenim al poble (i ara, a més, gratuïtament). S’agraeix, i molt!

DOS ANYS DE LA TORRENTADA

Dos anys, ni més ni manco, fa que la torrentada ens va visitar. Una efemèride trista que ara ha tornat a la palestra a causa de les reclamacions polítiques que en fa el PI. Sembla que no totes les reformes acordades estan executades i qualsevol dia pot tornar ploure igual de fort. El cartell de la rotonda de Sant Llorenç-Son Carrió (que curiosament ningú ha fet llevar) ens ho recorda cada dia.

LES NOSTRES BARRERES

Un element arquitectònic que ja és característic del nostre poble són les barreres grogues. Setmana sí, setmana també n’hi ha alguna per tallar el trànsit al carrer Major. De veres que no podem trobar una solució un poc més estètica?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.