CEIP Punta de n’Amer vol desitjar-vos Molt Bon Nadal i Bones Festes!

No volíem acomiadar l’any fora fer cosa especial per poder tenir un bon record del 2020! Enguany, donada la situació hem decidit realitzar un LIPDUB, una xocolatada amb ensaïmada i un Sorteig molt especial! Cantar nadales on ajuntàvem les famílies, no era una bona idea; així que la mestra de música va proposar la realització d’aquest vídeo.
Només per l’entusiasme de l’alumnat, nirvis, idees que sorgiren entre els grups i el color que que va tenir el moment, ha valgut la pena! Tot i que la preparació es queda reduïda a segons, són records que duraran per sempre! La vida està feta de moments!

L’AMIPA un any més ha estat amb nosaltres i s’ha encarregat de fer la xocolata, mmm què bona! Ah, i de dur les ensaïmades del forn que acompanya totes les nostres alegries i celebracions! Enguany l’Ajuntament després de moure 4 fils i 2 telefonades ha aconseguit que el patge Real i el fullet del Pare Noel trobessin un forat a la seva agenda, tan plena i ocupada en aquests moments per poder venir a la nostra escola. Hem pogut gaudir de la seva companyia. Han estat súper simpàtics i ens han fet passar una estona molt, molt divertida! A més, han estat ells qui han tret els 3 paparets amb els noms guanyadors. Ha estat molt emocionant el moment del sorteig, ja que tota l’escola, des dels més petitets/petitets, fins als més grans, estàvem tots connectats via Meet. Voleu veure el sorteig? Vos ho deixam al vostre abast! Tant de bo poguéssim compartir amb vosaltres l’ambient que es respirava, els crits d’alegria quan el nom sortia i el moment abans de que aquest aparagués.

Així ens acomiadem d’aquest curs i esperem que el proper sigui molt millor. Moltes gràcies a tothom i molta SALUT!

CEIP PUNTA DE N’AMER
BON NADAL I BONES FESTES!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.