Calendari 2021 de l’OCB

A Can Alcover, s’ha fet la presentació del calendari que edita cada any l’Obra Cultural Balear. A la roda de premsa on hi han participat Miquel Amengual, membre de la Junta Directiva de l’OCB, Sara Martínez Moll, filla de Pere Pavia (acompanyada d’altres membres de la família), i Josep de Luis, president de l’entitat.

Enguany el calendari està dedicat a l’escriptora pollencina Xesca Ensenyat i a l’artista Pere Pavia, dues figures de la cultura mallorquina, i els socis el podran recollir a Can Alcover o a la seva delegació de l’OCB.L’edició del calendari de l’Obra Cultural Balear és un esdeveniment anual esperat per tots els socis. L’any passat, estava dedicat a la filòloga Aina Moll, se’n varen repartir més de 3.500 còpies a tot Mallorca a través de les diferents delegacions de l’OCB i també, durant la Nit de la Cultura. El calendari s’edita des del 1967 de manera ininterrompuda.

La imatge que acompanya el text és de dbalears.cat

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.