Preocupació a l’Ajuntament de Son Servera per l’increment de casos de Covid detectats al municipi

La regidora de Sanitat de l’Ajuntament de Son Servera, Maria Remedios Cañadas, informa puntualment cada setmana als veïnats del municipi serveri, a través de les xarxes socials de l’estat actual i dels nous casos que es detecten al municipi dels afectats per la Covid-19.
Al comunicat del dissabte dia 26 de desembre, eren notable el increment de casos dels afectats del terme de Son Servera, un xifra que segueix pujant. En la darrera actualització de dades, tenen 57 nous casos de persones infectades.
La regidora de Sanitat demanà la col·laboració ciutadana ja que el Nadal d’aquest any serà diferent per a tothom. Per això, enguany, des de l’Ajuntament han volgut ajudar per una part, al comerç local comprant productes nadalencs en les tendes del municipi.
Per per altra, intenten alegrar una mica aquests dies a qui més ho necessita i demana la col·laboració ciutadana per donar productes al Banc d’Aliments dels Servies Socials Son Servera,perquè ho puguin donar a qui ho necessiti.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.