L’Ajuntament recorda als ciutadans l’obligatorietat de retirar els excrementes de les mascotes de la via pública

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, recorda als ciutadans que és obligatori recollir els excrements de les mascotes i, per això…
han instal·lat una sèrie de cartells a les zones més transitades del municipi per aquelles persones que passegen els animals de companyia, i recorda que no retirar els excrements de la via pública implica riscos per a la salut i el medi ambient, a més de perillosos accidents, com a caigudes dels transeünts. Per això, aquesta acció es penalitzarà amb sancions de fins a 300 €.
A més, continuen suspeses totes les activitats municipals. Entre elles s’inclouen el centre d’adults, les activitats esportives municipals, l’escola de música i la banda de música. Els tràmits referents a la sol·licitud, renovació o revocació dels certificats digitals també segueixen suspesos.
La passada setmana va ser noticia, l’acabament de les obres del nou parc infantil de l’Avinguda de les Palmeres de sa Coma. El nou vaixell instal·lat és espectacular, i els més menuts miren amb enveja el gran vaixell pirata des de darrera el tancament, ja que de moment romanen tancats de manera indefinida tots els parcs infantils del municipi.

2 pensaments a “L’Ajuntament recorda als ciutadans l’obligatorietat de retirar els excrementes de les mascotes de la via pública

  1. Tampoc estaria malament fer un recordatori que en la via verda las – a part de que s’han de recollir els excrements de las mascotes- mascotas han d’anar fermades amb corretja -. Puc assegurar per experiència pròpia que és un tema que és un autèntic desgavell dia si i un altre també.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  2. Multes de 300 euros l’ajuntament de Sant Llorenç ????????????. Ho creure quan ho vegi. Tots sabem qui són els i les que deixen cans a lloure i els i les que no repleguen les feines dels seus animals i mai els hi han dit res més que bondia!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.