Un any del coronavirus a les Illes Balears

Dia 7 de febrer de 2020, el Govern de les Illes Balears informava que la conselleria de Salut havia activat el protocol per coronavirus per la detecció de quatre persones que havien estat en contacte amb un cas que es podia considerar positiu.

Es tractava d’un home de nacionalitat britànica que havia arribat a l’illa de Mallorca, procedent de Ginebra, el dia 29 de gener. Havia estat esquiant als Alps francesos, es trobava malament i tenia informació que alguns amics amb qui havia compartit l’estada tenien la malaltia.

Tot el grup fou hospitalitzat a Son Espases i dos dies després, el 9 de febrer, el Centre Nacional de Microbiologia, depenent de l’Institut de Salut Carlos III de Madrid,  confirmava que el pacient anglès era positiu per coronavirus i les altres tres persones havien donat un resultat negatiu.

El coronavirus, que havia sorgit a Wuhan (Xina) arribava a Mallorca. Aquest cas era el segon que es donava a Espanya.

2 pensaments a “Un any del coronavirus a les Illes Balears

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.