Si fos mestre en actiu…

La sang m’hauria pujat a la cresta de la indignació!

Sempre des de la consideració que la notícia que mostra la premsa sigui certa i exacta…¿Com és possible que  que un tribunal, i encara per més afronta el Tribunal Constitucional, es boti tota l’estructura d’Educació per permetre que la ultradreta entri a cap de les aules de la nostra escola?.

Ni a l’època franquista s’haguessin atrevit a tal cosa!
Una altra mostra que convida a la transformació del Poder Judicial, a l’actualització de la Constitució i a la ferma condemna als partits polítics -començant pel PSOE i el PP- que obstaculitzen qualsevol proposta de canvi.

I després sorgeix una altra qüestió, ¿qui refarà la desmotivació que la decisió pot provocar, no sols als 52 centres afectats sinó al conjunt docent?.
Per llogar-hi cadiretes!

(Imatge de Google)

2 pensaments a “Si fos mestre en actiu…


 1. Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

  Això pot durar anys… i no torn trobar els emoticonos.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

 2. Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

  Totalment d’acord!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.