Els Malalts de Turmell a la “V CxM Cinc Cims Algaida 2021” i a la “Cursa a Lluc” de marxa nòrdica

V Cx5 Cinc Cims Algaida 2021

A aquesta cursa, que forma part de la Copa Balear de curses per muntanya 2020, i que i tot tenir la seva sortida a Algaida té la seva part més interessant a la localitat i muntanyes de Randa hi participaren tres altletes dels “Malalts de Turmell.

En Jaume Barceló Rosselló, el primer d’ells en arribar a la meta d’aquesta cursa de muntanya de més de 27 kilòmetres, ho va fer amb un temps de 2:48:16. El segon en fer-ho va ser en Bernat Melis Brunet, amb un temps de 2:58:08. El tercer, n’Amador Adrover Bergas, finalitzà el recorregut amb un temps de 3:52:44.

Jaume Barceló Rosselló

Bernat Melis Brunet

Amador Adrover Bergas

Si voleu consultar el resultats absoluts ho podeu fer picant aquí. L’enhorabona als tres per finalitzar aquesta duríssima cursa!👌🏻👏🏻👏🏻👏🏻.

 

Prova de marxa nòrdica de Lluc 10Km

A aquesta prova, pertanyent a la Copa Balear de Marxa Nòrdica, hi participava un dels màxims exponents de les Illes Balears a aquest esport, l’atleta del club llorencí, en Pep Francisco Pérez, que es va classificar en cinquè lloc a la classificació absoluta i primer a la seva categoria de Master 50. L’enhorabona també per ell i a veure si la competició de marxa nòrdica pot continuar desenvolupant-se amb normalitat.

Pep Francisco Pérez

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.