Imatge amb text / Text amb imatge

Lluna plena d’abril sobre Sant Llorenç. Punts de llum que es superposen a la foscor generalitzada. Una metàfora.

Adesiara van apareixent noves informacions. Algunes d’elles referides a l’aprenentatge. Potser hauriem de treballar la consciència dels canvis que aquestes informacions poden implicar i, de fet, impliquen.

Passar-s’ho bé, l’autoestima, l’empatia entre professor i alumne…resulten fonamentals.

Una idea per recordar.

“És molt difícil que puguem transmetre un aprenentatge cooperatiu si no sabem treballar amb altres persones. És molt difícil fomentar la creativitat des d’un pensament rígid, és improbable que una persona no empàtica pugui fomentar l’empatia“, segueix dient Jordi Musons a la mateixa entrevsita.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.