Què en trobau? Vivendes P.O. de 50-60m al carrer Àncora de s’Illot i recollida de signatures a sa Coma

Fa uns dies na Magdalena Ordinas ens feia avinent l’aprovació de la construcció per part de l’IBAVI d’una quinzena de vivendes de protecció oficial que no es vendran, sinó que es llogaran (hi pot optar qualsevol persona de l’illa, no és exclusiva per a la gent de Sant Llorenç), al carrer Àncora de s’Illot. Val a dir que tot i que administrativament aquestes vivendes es troben integrades a l’altra banda de la carretera d’allò que coneixem com a s’Illot, ja que a nivell administratiu l’urbanització de Sa coma comença pel que es veu al carrer Alzina, un carrer que per cert es troba integrat a una urbanització a on aquestes passades setmanes s’han començat a recollir signatures, sembla que arrel de l’augment del trànsit i altres variables de l’entorn que pel que sembla estan transformant a pitjor allò que en el seu moment s’ofertava i era com una zona tranquila.

Què en trobau?. Pensau que aquestes vivendes protecció oficial són necessàries i aporten valor afegit a una zona turística com aquesta? Pensau que es positiu aquest augment de trànsit a les zones residencials del municipi? Pensau que aporten atractiu o rebuig de cara a les inversions que es puguin fer a aquesta zona turística?

Un pensament a “Què en trobau? Vivendes P.O. de 50-60m al carrer Àncora de s’Illot i recollida de signatures a sa Coma

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.