Els Malalts de Turmell al Triatló de Son Bou, i al Quart de marató de Maria de la Salut (i altres herbes)

Començava aquest cap de setmana de competició d’atletisme amb la dura prova de la Triatló de Son Bou, que es disputa a Menorca, amb la participació de l’atleta llorencí Jaume Mas Riera, que aconseguia una molt meritòria dotzena posició (5è a la seva categoria M-30) si es té en compte l’alt nivell dels atletes de la prova i els més de setanta atletes inscrits.

Podeu consultar els resultats d’aquesta competició a aquest enllaç.

Pel que fa a la participació al Quart de marató de Maria de la Salut, hi havia participació del club tant a la cursa de 5 Km com a la de 10 Km.

A  la de 5 Km en Serafí Lliteres Maçanet aconseguí la setena posició absoluta de la prova (en aquest cas no hi havia categories), amb un temps total de 18 minuts i 32 (3:42 de mitja). Resultats absoluts.

Pel que fa a la prova de 10 Km el participant era en Joan Caldentey, que completà la cursa amb un temps de 0:46:24 (4:29 de mitja). Resultats absoluts.

Per altra banda cal fer referència també, tot i que no siguin del club llorencí, els resultats de na Rosa Salas, de família llorencina, que aconseguí la tercera plaça a la categoria femenina de la Triatló de Son Bou. Aquí podeu veure l’entrada a on l’ajuntament de Sant Llorenç li dona l’enhorabona per la fita aconseguida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.