GOB i Ajuntament

Amb el titular “El GOB investiga la reorganització urbanística de l’Ajuntament de Sant Llorenç“, el dbalears.cat publicava ahir -avui se’n fa ressó Diario de Mallorca- una nota relativa al presumpte urbanisme “via modificacions puntuals  a la carta”.

Vegeu el contingut de la nota.
I l’opinió del GOB

Un pensament a “GOB i Ajuntament

 1. Hola Card.cat
  Pareix que a la fi algu , amb mes força que els ciutadans´´de a pie¨,pareix que intentera posar fil a la agulla an els desberats que se estan consolidant a Sa Coma, i si es axi, tal vegada ens sera d’ajuda (o solucio), als veinats que far tens que anam demenat solucions i denunciant el desguevell de circulacio, que van resultar de s’obertura del vial de Mare Selva , desviant el transit del carrer Baladres (vial extern tipus ronda , lo que amb hotels de protursa),per els carrers (Mare Selva ,Romani,Alzina ,Dalias,garballo) , es a dir per el CENTRE DE SA COMA , (carrers de veinats ) .
  Es esperensador i d’agrair que encara quedi gent que pensi que el poder consolidad ,ja que sigui a nivell municipal , no pot durar sempre, i sempre afavorir als metexos.
  Salutacions.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.