CLUB CARD – L’aniversari

Una vegada conscients de la llunyania i presumpte transcendència de l’aniversari, entre els membres de l’Associació Cultural Flor de Card, es plantejà i es va debatre possibles alternatives de celebració: què es pot fer?, amb quina finalitat?

Es prenen en consideració varies qüestions:

-Totes les activitats del Club Card es mostren, estan publicades a “Flor de Card”. De fet, la revista, al llarg de la primera època (1972-1975) va ser això “Bolletí-revista del Club Card”. Bona part del tot és allà.

-D’altra banda bona part de “Flor de Card” fou digitalitzada per la UIB i és pot consultar a https://ibdigital.uib.es/. Una excel·lent iniciativa. Llàstima que no hi siguin totes.

-També es va considerar que en motiu del 25è aniversari (Novembre 1996) a Flor de Card se’n va fer ampli ressò sobre els inicis i la presumpta transcendència, tant directe com indirecte del Club Card.

Derivat del diàleg sorgeix un proposta oberta d’aquelles de “segons veurem, segons farem”. Una celebració singular d’aniversari: treballar una proposta arriscada…¿Què resta del Club Card cinquanta anys després?

Es planteja, idò, a manera d’avaluació des de la distància en forma de tres preguntes:
-Quins records en tens? (les dues o tres coses que destaquen en el record)
-De què et va servir? Com creus et va afectar la teva participació?
-Quina incidència social consideres que va tenir, en el seu dia, el Club Card?

Tres preguntes obertes a tothom, a tots i cada un dels 370 socis que va arribar a tenir el Club Card.

Amb tot i amb això, es fa un convit personalitzat a totes les persones que van fer part de les diverses Directives, que va ostentar algun tipus de responsabilitat i a un grup aleatori dels socis fundadors concretament els números 5, 15, 24, 34, 44 i 54 -en alguns casos, generalment per defunció, s’ha hagut de córrer un número-

Ja veurem que èn surt!.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.