Concert de Tangos a Sant Llorenç

Organitzat per la Federació Balear de Bandes de Música i Associacions Musicals, el dissabte 31 de juliol a les 21 hores, a la plaça de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, la Banda de Música de Sant Llorenç, dirigida per Pere Siquier, oferirà un Concert de Tangos, el què actuaran els germans ballerins Marina i Rafel Rosselló.
Aquest concert estava previst que la banda llorencina, en fes l’estrena a les passades Festes Patronals de sa Coma 2021, però el dia previst pel concert a les 14h, l’Ajuntament de Sant Llorenç va cancel·lar l’actuació al·legant motius de seguretat a causa del la Covid-19.
Esperem que no passi el mateix a Sant Llorenç, ja que sens dubte serà un concert especial i espectacular. Enguany, aprofitant els 100 anys del naixement del famós compositor i bandoneonista argentí Astor Piazzolla, el director Pere Siquier havia muntat tot un concert entorn a la seva obra i figura, perquè el públic assistent pogués gaudir de la bona música de Piazzola de tangos com Libertango, Adiós Nonino…entre d’altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.