Imatge amb text / Text amb imatge

A vegades “donar dues voltes” a una mateixa idea, té els seus fruits. De les oronelles del lledoner de ses Sitges a Dawkins. I de Dawkins a una lliçó de vida: si volem una família, un Sant Llorenç, un món més solidari i altruista, l’haurem de treballar.
Biològicament estem preparats per enganyar i mentir amb la intenció de mantenir els gens egoistes que conformen les nostres cèl·lules. El llarg període d’escola franquista, al no fer-hi res va incrementar la tendència individualista i egoista. L’entorn turístic, el neocapitalisme ha unidireccionat els interessos: guanyar més doblers peri tenir més coses en detriment del desenvolupament, la cultura i les igualtats socials.

Tenim el que hem cercat, amb els vots i els silencis…no arribam a estar mai sadolls; però sembla que el ritme no es pot mantenir!

Sobre una vella imatge de Bel Alemany, mèl·leretes amb distint posicionament de boca oberta, la frase de la setmana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.