Vine a MORIR-TE de riure!!!!

Per aquestes Festes Patronals vos hem preparat un conjunt d’obres teatrals breus (15  minuts cada una) per entretenir-vos i fer-vos passar una bona estona, que falta ens fa. Les obres (en total tres) es faran simultàniament durant tres passis (a les 21 hores, a les 21.30 hores i a les 22:00 hores) el divendres 13 d’agost. A partir d’avui ja es poden adquirir les entrades a: grup 1, grup 2, grup 3 (places limitades a grups d’un màxim de 30 persones… total 90 espectadors)

I de què va tot plegat? Aquí vos deixo tota la informació:

INTRODUCCIÓ

Després de realitzar una obra densa i tràgica com Garriguer d’Infern, amb Joan Gomila, i, recordem-ho, viure un confinament i una pandèmia, tenia ganes d’escriure una cosa lleuguera i d’humor. En poques paraules, me feia ganes riure i passar-m’ho bé, i això crec que és extrapolable a la resta de la societat. Però alhora volia reflexionar sobre un tema que malauradament, però també inevitablement, ha voltat darrerament les nostres vides: la mort. Unir dos temes tan contraposats com la mort i l’humor era tot un desafiament, però em vaig posar mans a l’obra i al final crec que he aconseguit el meu propòsit inicial: parlar i reflexionar, sense perdre la rialla, d’una cosa tan ineludible per l’ésser humà com és la mort. I no només des d’un punt de vista sinó fins a tres mitjançant un trio d’obres breus que tracten de manera diferent aquest tema tan universal que és la mort. Cendres ironitza sobre els rituals funeraris; Arreveure mostra com intentam defugir de la mort; i Al cel el vegem analitza el comportament social de la gent als funerals. En resum, idò, una visió global de la mort sota el prisma del sarcasme i la ironia.

SINOPSI AL CEL EL VEGEM

Avui és el dia del funeral d’en Nofre. Hauria de ser un acte solmne més, però de sobte el difunt s’aixeca del taüt i ens comença a narrar el seu propi funeral.

Un monòleg que refelxiona sobre què suposa morir i analitza els costums, rituals, manies… en celebracions com aquesta. Tot sempre sobre un prisme d’humor i ironia.

SINOPSI CENDRES

Dos néts estan dispostos al que sigui per complir la darrera paraula del padrí Biel, però a l’hora de la veritat no serà gens fàcil complir la seva promesa…

Una obra divertida i àgil, que homenatja el teatre d’humor físic més clàssic.

SINOPSI ARREVEURE

Toquen a la porta i Aina no espera ningú… Qui pot ser? Un amic? Els pesats de l’hipoteca? El que segur que no s’imagina Aina és que el visitant misteriós sigui la mateixa Mort en persona. Tu què faries si et visitàs la Mort? Aina ho té clar…

Una obra plena de sarcasme que dona una volta més a les conegudes històries de “visites de la Mort”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.