XIII edició de ELS POETES I LA MEMÒRIA HISTÒRICA

Enguany, per tretzena vegada, es realitzarà a l’Estació de Sant Llorenç aquest acte reivindicatiu i de conservació de la memòria històrica  que es celebrà per primera vegada amb motiu de la inauguració de l’escultura  que  Joan Lacomba regalà al poble de Sant Llorenç, que està situada a l’Estació de Sant Llorenç, i que recorda i commemora les persones que foren víctimes de la Guerra Civil Española.

Les persones que hi vulguin assistir, dia 11 d’agost a les 20,30 hores, han de rerservar l’entrada a https://ticketib.com/ca/events/memoria-democratica

Aquest acte organitzat  per l’Obra Cultural de Sant Llorenç compta amb el suport de l’Ajuntament i de persones que, desinteressadament, col·laboren per fer-lo possible.

Enguany està prevista la lectura de cinc poemes de cinc dones:  Antonina Canyelles, Clementina Arderiu, Rosa Leveroni, Marta Pessarrodona i Maria Mercè Marçal. Tots els poemes seran recitats, també, per dones amb un acompanyament musical.

L’acte serà presentat per Antònia Maria Mestre. L’acompanyament musical a càrrec d’Eugènia Jaume i Nadal Capó i posaran veus als poemes Núria Llull, Bàrbara Servera, Antònia Santandreu, Maria Mercè Gomila i Cecília Genovart.

A la segona part es representarà la versió radiofònica de “La història robada” basada en el llibre d’Antoni Tugores, “El batle Antoni Amer, Garanya: la història robada amb dramatúrgia de Joan Gomila i Antoni Tugores i direcció de Joan Gomila. La representació de l’obra estarà en mans de Xesca Forteza, Marga Alajarín, Joana Salas,  Cati Nicolau, Antoni Tugores, Ildefons Muñoz, Tomàs Martínez, Antoni  Adrover, Jaume Riera i Joan Aguiló i  el control tècnic de Biel Padilla.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.