El rector Fra Pere Vallespir s’acomiada del feligresos de Cala Millor

Del 31 de juliol al 3 d’agost, s’han celebrat les Festes d’Estiu de Cala Millor, i a la missa celebrada el dilluns dia 2 d’agost, en honor de la Patrona de la Parròquia de Cala Millor, Nostra Senyora dels Àngels, el rector Fra Pere Vallespir, s’acomiadà dels feligresos.
Des de fa setze anys els Franciscans del Convent de Son Bonaventura Sant Antoni de Pàdua d’Artà han estat al front de la parròquia de Cala Millor, el primer va ser Fra Tomeu Pastor, rector durant vuit anys, i el va substituir al front de la Parròquia com a rector Fra Pere.

Fra Pere va informà que el passat 21 de juliol, presentà la dimissió com a rector de les sis parròquies al seu càrrec al Bisbe Monsenyor Sebastià Taltavull, i li va acceptar.
En el transcurs de la missa, un emocionat Fra Pere, explicà que el motiu de deixar la parròquia de Cala Millor, i les altres cinc que estaven al seu càrrec, no és que no estimi als seus feligresos, sinó que estima més a una altre persona que en aquests moments necessita de la seva ajuda, i és “la seva mare”.
A la missa, hi van assistir nombrosos feligresos, a més de la batlessa Natàlia Troya i regidors de l’equip de govern de l’Ajuntament de Son Servera, que dedicaren una forta ovació a un emocionat Fra Pere pel treball i dedicació que ha fet durant tots aquests anys, tant a la parròquia de Cala Millor, com a la resta que han estat al seu càrrec.
Acabada la celebració religiosa i acomiadament de Fra Pere, continuaren les festes amb la clàssica actuació del grup Tramudança, que enguany ha pogut tornar ser present a les festes d’Estiu de Cala Millor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.