Molt bon concert de tangos de la Banda de Música de Sant Llorenç

Comptà amb la col·laboració dels ballerins Rafel i Marina Rosselló.
El dissabte 31 de juliol, dins el cicle d’actuacions de les Vetlades d’Estiu, l’Ajuntament de Sant Llorenç va incloure el concert de tangos de la Banda de Música de Sant Llorenç. El títol del concert “Assassinant Astor Piazzolla”, gran encert del director Pere Siquier, programar enguany aquest concert ja que se celebra el centenari del naixement d’un dels compositors de tangos i bandoneonista més famosos de tota la història. Amb ell va néixer una nova manera d’entendre i de compondre tangos. I per això la banda de música de Sant Llorenç li volia retre el seu petit homenatge.
Fou un concert on la música sensual, íntima, delicada a moments però també amb molta força i energia a d’altres ens transportà a l’Argentina de mitjans segle XX.

El concert va contar amb la col·laboració dels més que coneguts ballarins, els germans Rafel i Marina Rosselló, els quals de manera magistral i espectacular interpretaren diferents tangos al so de la banda de música.
El concert començà amb Manila i continua amb Oblivion, A little tango music, Por una cabeza, El choclo, Adiós Nonio, Street Tango i acabà amb Libertango.
Cal destacar les interpretacions solistes de la clarinetista Mireia Mestre a Oblivion i del també clarinetista Vicenç Pérez a Adiós Nonino.
Un concert on sens dubte els músics de la banda van gaudir moltíssim, ja que tenien moltes ganes de fer-lo. D’aquest concert de tangos s’havien programat dues actuacions, la primera dins el programa de les Festes de sa Coma (que s’havia suspès per motius del Covid), i l’altre el que es va celebrar el passat dissabte a Sant Llorenç.
Enhorabona a tots els components de la banda i el director, per un molt bon concert de tangos que va agradar molt al nombrós públic assistent i de manera especial a la gent gran, ja que segons comentaven, els duia bon records de la seva joventut i aplaudiren totes i cada una de les obres interpretades.
Ara, els seguidors incondicionals de la banda, entre els quals som present, esperam poder gaudir de l’anunciat concert-espectacle “El taller de les meravelles, un espectacle de música i circ” que preparen per el proper diumenge dia 8 d’agost dins el programa de les festes de Sant Llorenç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.