L’Ajuntament de Sant Llorenç suspèn alguns actes de les festes

COMUNICAT

Aquest any, l’Ajuntament ha elaborat el programa de festes populars de Sant Llorenç des Cardassar amb la finalitat que la gent del municipi pugui recordar l’esperit d’aquesta època tan especial i d’aquestes festes tan nostres.

No obstant això, hem de ser conscients de quina és la situació i quin ha estat el sacrifici que durant tants mesos hem hagut de fer. La realitat al nostre municipi és que la incidència acumulada a 7 dies per cada 100.000 habitants ha augmentat a 274 casos (podeu consultar les dades al portal web de la Conselleria de Salut i Consum). Per  això, s’han hagut de suspendre els següents actes:

  • El taller de les meravelles
  • El concert acústic amb el grup Anegats
  • La demostració de ball de bot
  • La ballada popular
  • L’esquitxada Protecció Civil
  • El concert a tres bandes – Cabot
  • El concert a tres bandes – Martini Boys

Tenint en compte aquestes variables, la resta d’actes es duran a terme amb un aforament limitat (que en cap cas s’augmentarà) i amb l’entrada corresponent. L’horari màxim de finalització de qualsevol activitat no excedirà les 00.45 h, ja que a partir de la 1 de la matinada no es pot ajuntar a la via pública gent que no pertanyi al mateix nucli de convivència.

A més, comptarem amb el suport de la Policia Local i de la Protecció Civil per fer complir la normativa vigent i especialment per evitar les festes paral·leles on tenim constatat que no se segueixen les mesures sanitàries (com els botellots), per controlar els protocols dels bars i restaurants i que a les 00.00 h del vespre les terrasses es trobin tancades.

Des de l’Ajuntament anirem informant dels canvis que es puguin produir en el programa de festes segons l’evolució de la situació actual. Per això us demanam que col·laboreu per demostrar que gaudir dels actes en la situació actual és possible i us agraïm per endavant l’esforç individual i col·lectiu per evitar contagis. Finalment, us recomanam utilitzar la mascareta pel carrer i també posar esment a la higiene de mans.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.