Món: mac de torrent i mac de la mar

Hi ha coses que veim cada dia i no mos adonam dels detalls, de les diferències evidents. Com veis a la foto un mac de torrent és rodonenc i el de la mar és aplanat. El de torrent ha anat rodolant i el de la mar ha anat i tornat rossegant… d’aquí aquesta diferència de forma.

Aquests dos els vaig trobar jo dins l’aigua a Cala Nau, però un és de torrent. Fa una vintena d’anys es va abocar  al lloc esmentat “arena” de la Serra nord, i propet de la vorera degueren d’aplagar aquest mac rodó que venia d’una sortida de torrent.

Un pensament a “Món: mac de torrent i mac de la mar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.