Punt Verd sense cartells

Cal reconèixer que d’un temps ençà el Punt Verd funciona molt millor que antany: més net i ordenat, la gent que hi ha allà molt aguda i eficient, bon horari… però hi ha un petit detall que caldria millorar. Fa temps que han caigut (o s’han romput) els cartells que indicaven què anava a cada contenidor i, si no ho saps de memòria, no tens més remei que anar demanant a la gent que treballa allà on ha d’anar cada cosa amb la pertinent molèstia que suposa (això sí, ells te contesten amablement). No estaria de més potser posar el cartell corresponent  a cada contenidor (me referesc als grossos, de diferent tipus de residus, no als del dia a dia: envasos, vidre, paper…). Aquí ho deixam!

Vos posam una foto que ens ha fet arribar un lector de la revista per fer-ho saber:

2 pensaments a “Punt Verd sense cartells

  1. És ben necessari que es posin, si. Destaco en gran manera la labor dels operaris d’aquest punt verd: t’informen, sempre saluden i t’ajuden. Per descomptat el personal un 10.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.