El CEIP Punta de n’Amer de sa Coma d’estrena

Aquest curs 2021 – 2022 no només estrenam curs escolar; sinó que també començam amb aules noves. Més de 15 anys més tard, l’ampliació del centre ha arribat i ja és un fet! Després d’un curs escolar amb renou i pols, les classes comencen amb major normalitat. Les mesures de seguretat COVID continuen; però l’ambient que es respira a l’inici de curs, res té a veure amb el d’incertesa que es visqué l’any anterior.

El nou espai té grans finestrals que deixen passar la llum del sol; així com la domòtica també ha arribat al centre; facilitant l’estalvi energètic. Comptam amb un porxo cobert i l’aula de música ha pogut tornar a l’escola.

En aquests moments l’escola de Sa Coma compta amb un poliesportiu, aula menjador, sis aules d’educació infantil, dotze aules d’educació primària, una aula de música, una aula de religió, aula d’informàtica, dues aules de suport, despatx d’orientació; així com els despatxos d’organització del centre. Haver guanyat espai ha millorat considerablement la sensació de major llibertat. Totes les aules són amples i permeten mantenir les distàncies sense sentir-se estret.

Com a novetat dir també que l’ús dels Chromebooks s’ha ampliat a l’alumnat de 5è. D’aquesta manera 5è i 6è estarà treballant les competències digitals per poder arribar a l’institut amb major seguretat i autonomia. Des de fa quatre anys, els docents de segon cicle han estat familiaritzant els infants a emprar les eines TIC i a poc a poc, aquest fet ha ajudat a aconseguir una millor presentació de les tasques. La immediatesa ha de donar pas a la revisió, observació, anàlisi i rectificació d’allò que es vol presentar.

El nombre d’alumnes a dia d’avui és de tres-cents onze. Sempre a l’inici de curs hi ha noves altes; però les ràtios són adients a la gran majoria dels cursos i tot apunta que serà un any tranquil.

Vos presentam algunes imatges del primer dia de classe.

Vídeo de presentació.

2 pensaments a “El CEIP Punta de n’Amer de sa Coma d’estrena

  1. I a Son Carrió seguim esperant i esperant també per una ampliació de s’escola i any rere any………

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  2. I també seguim sense lloc suficient pels nisn, sense poder tenir lloc pel pati, sense poder tenir lloc pel menjador, etc etc etc….

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.