Millor! Festival de teatre familiar 2021

Per quart any i després d’un any de pausa involuntària, el Millor! Festival de Teatre Familiar omplirà el nucli de Cala Millor (municipi de Sant Llorenç) d’espectacles familiars (teatre, circ, animació, ludoteques, etc.) durant els dies 17, 18 i 19 de setembre.

Les funcions i les activitats lúdiques seran gratuïtes, i es faran tant dins l’Auditori sa Màniga com a la plaça i al parc de l’Auditori. Uns dies perquè les famílies a més puguin descobrir els espais naturals de la Costa Llorencina.

El Festival ha estat organitzat conjuntament entre l’Ajuntament de Sant Llorenç (Auditori sa Màniga) i sa Xerxa de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears. Compta amb la col·laboració de la cadena hotelera Hipotels i del Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca.

Totes les activitats tenen lloc als horabaixes. La companyia Pessic de Circ presenta el seu Petit circ de “Mesieu” Moustache” el divendres 17 a l’Auditori, mentre a l’exterior hi haurà sa ludo d’en David. El dissabte 18, sa ludo d’en David continuarà i a la plaça de l’Auditori hi haurà 2 funcions consecutives del divertidíssim Manneken’s Piss de la companyia Campi qui pugui. Finalment, el diumenge 19 la ludoteca de colorins s’instal·larà al parc de l’Auditori, i a dins l’Auditori es podrà veure la funció The incredible box de la companyia La Tal.

El festival aplicarà les mesures pertinents de prevenció COVID-19 : mascareta, distància, gel, etc.

Les entrades són limitades, i per als espectacles s’ha de fer reserva prèvia a www.samaniga.es a partir del dimarts, 14 de setembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.