El rector Fra Pere Vallespir celebrà la missa en honor de la Patrona de sa Coma Santa Maria i es va acomiadar dels feligresos

El passat diumenge dia 12, a les 11 del matí a l’Església de Santa Maria, es va celebrar la missa en honor de la Patrona de sa Coma, que va comptar amb l’assitència de nombrosos veins, a més del batle Mateu Puigrós, i els regidors de sa Coma Emilia Díaz Asensió, i Nicolau Bordal, així com del president de l’Associació de Veïns, Antoni Barragan. La celebració va coincidir amb la Primera Comunió de, Caterina Dorado Puigserver i el bateig de Mia Martín Jara.
Un emocionat Fra Pere, es va acomiadar dels feligresos que li dedicaren una forta ovació, i com a component del Consell Parroquial, al final de la celebració vaig tenir l’honor d’agraïr publicament la tasca que ha fet Fra Pere Vallespir a favor dels feligresos de l’Església de sa Coma, i convidar-lo a assistir el proper any a la festa de la nostra Patrona Santa Maria.
Per primera vegada després de la pandemia els components del cor parroquial i l’organista Margalida Barceló, tornaren cantar durant la celebració de la missa. El batle Mateu Puigrós, va reconèixer i agraïr el treball que ha fet Fra Pere a favor de la comunitat de sa Coma.
Fra Pere Vallespir Escandell, frare francisca va ser ordenat prevere pel Bisbe Javier Salines a la Seu el 4 d’octubre de 2013. De llavors encà, ha fet una gran tasca a les parroquies on ha estat destinat i al Convent de Son Bonavenatura d’Artà, ha col·laborant amb Dignitat i Feina, juntament amb Fra Tomeu Pastor, i a més han fet una gran labor a Càritas Parroquial, de manera especial els dos darrers anys, han estat ajudant a nomboses famílias.
Els motius pels quals deixa les parròquies de sa Coma, s’Illot-Morlanda, Cala Millor/Cala Bona, Artà i la Colònia de Sant Pere, a més del Convent de Son Bonaventura d’Artà, és perquè la seva mare el necessita, i com a fil no pot descuidar (va dir) el seu deure familiar, i deixa les parròquies per a cuidar d’ella, fins que Déu vulgui.
El nou rector que agafarà el relleu de les parròquies que estaven a càrrec de Fra Pere, és Mn. Baltasar Ramon Morell.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.