Molta participació i bona organització a les Festes de sa Coma

El passat divendres dia 10, continuaren les Festes de Santa Maria de sa Coma amb un canvi en la programació: no va ser possible l’actuació dels Arpellots, i es va canviar pel cinema a la fresca, projectant-se la pel·lícula, Padre no hay más que uno 2. La llegada de la suegra, que va ser un èxit de públic.
El dissabte dia 11 l’actuació, Me colé. Tribut a Mecano, va reunir als joves de sa Coma i comarca, que respectaren totes les mesures de prenveció i seguretat imposades per a l’organtizació.
El diumenge vespre hi va haver una multitudinària assistència a la Nit de Revista, que va presentar amb molt d’encert i bons acudits Javier Cañelles. Gran actuació de màgia del mag José Pinilla, que actualment té projecció internacional i ha actual el prestigiós Festival de Doha (Emiratos Árabes). «El Mago Pinilla» es va donar a conèixer a importants programes de TV de Telecinco, Got Talent Espanya, Got Talen Màgic, etc. A més de màgia a la nit de revista hi va haver actuacions de dansa, i un imitador de cantants. L’actuació d’Agustin el Casta, que després de cantar Sor Tomasseta va fer un divertit monòleg sobre la Covid, tancà el programa de les festes d’enguany.
Cal felicitar a la regidora de Festes de sa Coma Emilia Díaz-Assensió i el regidor de Turisme Nicolau Bordal, per la bona organització i per l´èxit de les Festes de sa Coma, així com a la brigada i membres de Protecció Civil, i Policia Local que col·laboraren amb la seguretat de les festes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.