L’Auditòrium sa Màniga de Cala Millor participa a “Art Cala Millor”, la mostra d’Art Contemporani

La Sala d’exposicions de l’Auditori sa Màniga acollirà, des d’aquest 1 d’octubre, part de la mostra col·lectiva d’Art Contemporani organitzada pel Consorci de Turisme de Cala Millor i comissariada per Antoni Sansó.

La mostra pretén donar una visió ampla de l’art contemporani, a partir dels diferents artistes que hi participen, alguns dels quals malauradament ja han desaparegut, d’altres que són de fora i tenen presència internacional i d’altres que viuen i treballen a Mallorca. Els artistes seleccionats per exposar a la sala són els següents:

  • Jim Bird -amb una visió informalista com a exploració de les possibilitats expressives de la matèria i el gest- o Joan Trujillo, que s’inclou dins un estil neoexpressionista i amb una obra que se’ns fa molt difícil desvincular de la seva forta personalitat.
  • Matías Krahn, que treballa dins un procés constant d’experimentació amb un llenguatge plàstic molt particular que surt de la meditació i de la vida, o Michel Beaucage, artista canadenc amb una pintura abstracta des de la vessant més gestual i colorista.
  • Horacio Sapere, amb una obra d’un gran magnetisme pictòric, on les línies infinites de colors creen un joc rítmic i una perspectiva especial que intensifiquen l’expressivitat.
  • Cris Pink, artista amb una obra d’aparent abstracció, però que té connexions clares amb la realitat.
  • Fernando Savino, amb una obra de tendència figurativa d’arrels metafísiques i constructivistes amb un discurs plàstic sobre l’ésser humà.
  • Mariana Sarraute té un llenguatge ben definit i equilibrat i s’orienta cap a la poètica dels colors al voltant de l’abstracció.
  • Amador Magraner treballa l’art com una recerca del més profund per parlar de la identitat humana i la seva presència.
  • Amparo Sard executa una obra de caràcter feminista i utilitza tots els llenguatges possibles des d’una postura reflexiva que ens qüestiona la mateixa existència.
  • Olimpia Velasco manté viva la bellesa de la naturalesa per mostrar la seva fragilitat a través d’un paisatge en transformació constant i la duresa de l’entorn.
  • Natasha Lebedeva, artista visual amb unes obres manipulades a través del Photoshop que li permet moltes possibilitats dins un camp creatiu d’una llibertat absoluta per poder jugar amb la composició i els conceptes.

L’exposició, que es podrà visitar fins dijous 6 de gener de 2022, romandrà oberta de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 17 a 20 h, i dissabtes de 17 a 20 h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.