Inaugurada a Sa Màniga la mostra col·lectiva «Art Cala Millor»

El divendres 1 d’octubre es va inaugurar a l’Auditori Sa Màniga de Cala Millor la mostra col·lectiva “Art Cala Millor”, organitzada pel Consorci de Turisme de Cala Millor, i que va ser presentada i comissariada per Antoni Sansó.
A l’acte de presentació hi van assistir representants dels hotels del consorci, la presidenta de l’Associació Hotelera de Cala Millor, Inés Batle, la vicepresidenta de la FEHM, MªJosé Aguiló, els regidors de turisme dels dos municipis Nicolau Bordal, i Marga Vives, la regidora de Cultura de Sant Llorenç, Dolors Sánchez, el batle de Sant Llorenç Mateu Puigrós, que va remarcar l’aposta per la cultura dins la zona turística, i la consellera insular de Cultura, Bel Busquets, que va destacar la importància de la mostra pel destí turístic i de projectes com aquest que Cala Millor n’és pioner.
La mostra dona una amplia visió de l’art contemporani, a partir dels diferents artistes que hi participen, a més de a la sala d’exposicions de l’auditori, està ubicada a 11 hotels de la zona, i cada un d’ells es mostra l’obra d’un artista És una aposta per aconseguir la desestacionalització del sector turístic.
La mostra col·lectiva de tots ells a la sala aconsegueix donar una visió ampla de l’art contemporani, a partir de les obres dels diferents artistes que hi participen, alguns com en Jim Bird, ja han desaparegut.
Els artistes seleccionats són: Michel Beaucage, Jim Bird, Matías Krahn, Natasha Lebedeva, Cris Pink,Horacio Sapere, Amparo Sard, Mariana Sarraute, Fernando Savino, Joan Trujillo, Olimpia Velasco, i Amador Magraner,
L’exposició, que es podrà visitar fins dijous 6 de gener de 2022, romandrà oberta de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 17 a 20 h, i dissabtes de 17 a 20 h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.