La soprano Laura de la Fuente posà en peu al públic de Sa Màniga

El divendres 1 d’octubre, la soprano Laura de la Fuente, acompanyada pel pianista Llorenç Prats, va oferir a l’Auditori Sa Màniga de Cala Millor un gran recital líric. A la primera part va interpretar les obres: Sogno, Baciami, A Vucchella de P. Tosli, i Anda, jaleo, Sevillanas del siglo XVIII, En el café de chinitas, i Zorongo de F. G. Lorca. La segona part va continuar deleitant el públic amb cançons espanyoles antigues i les obres més conegudes de Puccini, i Verdi com: Sola , perduta, abbandonata de G. Puccini, el Suicidio (La Gioconda) de A. Ponchieli, Voí lo sapetge oh mamma (Cavalleria Rusticana) de P. Mascagini, i Pace, pace mio Dio (la forza del destino) de G. Verdi.
El nombrós públic assistent al concert, posant en peu, va demanar fins a dos bisses a la soprano mallorquina Laura de la Fuente, que ha estudiat a Palma, Barcelona, Verona i Roma. Ha fet nombrosos concerts arreu d’Espanya, i ha obtingut múltiples reconeixements internacionals.
Per altra banda, el pianista que l’acompanyà Llorenç Prats, va començar els seus estudis musicals a Àvila, continuant en el Conservatori Superior de Salamanca obtenint el Premi Fi de Carrera en 2013.Està en posesió de nombrosos premis. Des de 2013 estudia becat a l’Acadèmia Franz Liszt de Budapest, on va obtenir el seu màster i on continua els seus estudis de Doctorat en interpretació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.