Presentat oficialment el nou rector de les parròquies de Cala Millor, sa Coma, s’Illot, Artà, i la Colònia de Sant Pere, Mn. Baltasar Morell

El Bisbe de Mallorca va presentar el passat diumenge dia 3 d’octubre el nou rector de les parròquies de Cala Millor, s’Illot, sa Coma, Artà, i la Colònia de Sant Pere, Mossèn Baltasar Morell, que ha substituït al rector Fra Pere Vallespir.
La presentació va tenir lloc a la parròquia d’Artà a les 12 del migdia, i a les 20 hores a la parròquia de Nostra Senyora dels Àngels de Cala Millor. La missa va ser concelebrada pel Bisbe Monsenyor Sebastià Taltavull, el nou rector Mn. Baltasar Morell, Mossèn Danilo de Urzeda, i Mossèn Marc Capo, companys seus recentment ordenats. Durant la missa, el Bisbe va fer entrega del llibre dels evangelis i de la clau del sagrari al nou rector.
Nombrosos fidels assistiren a les celebracions, el rector Mn. Baltasar va agrair l’assistència als fidels, així com a les autoritats, familiars i companys, i a més, va demanar l’ajuda al feligresos per a poder dur a terme la nova tasca que li ha encarregat el bisbe.
A la celebració de Cala Millor hi assistiren regidors, dels consistoris de Manacor i Son Servera, aquests darrers acompanyats de la batlessa Natàlia Troya.
Salutació del nou rector de la Unitat Pastoral de Cala Millor, s’Illot, sa Coma, Artà, i la Colònia de Sant Pere, Mn. Baltasar Morell
paraules pressa possessió nou rector Baltasar


Les meves paraules, avui no poden ser altres que les de profund agraïment. Primerament a Déu perquè ha estat i és fidel sempre i no m’ha desemparat mai, ni un moment. Sé que ell va davant i per això m’he confiat en aquest nou servei que l’Església em demana.
Agrair també al Sr. Bisbe que ha volgut fer-se present avui en aquest petit, però tan important acte per les comunitats que m’han estat confiades. Agrair també a Mn. Andreu Genovart i Mn. Joan Servera per la seva gran disponibilitat a l’hora de posar en marxa aquest projecte.
Agrair també a l’Ajuntament dels nostres pobles, presents entre nosaltres. Desig que puguem fer un bon servei entre els dos, parròquia i ajuntament en benefici del nostre servei al poble. També agrair especialment els amics d’altres bandes que avui i que durant aquestes setmanes m’han mostrat la seva proximitat i amistat.
I com no, agrair de tot cor a tots vosaltres que conformam les nostres, des dels distints àmbits propis de cadascú. Un rector tot sol no fa parròquia, no fa comunitat cristiana, l’encapçala certament com a pastor però sempre en comunió amb Jesucrist i juntament entre tots que aportam lo propi perquè tot això sigui possible. Som nosaltres, tots nosaltres, que seguint a Jesucrist formam les nostres comunitats cristianes d’aquest troc-et de Mallorca.
Per acabar, fer-vos una petita confessió: no vos negaré que quan me varen proposar venir com a rector d’aquí me va fer com a un poc de por, però després d’haver-ho duit a la pregària vaig veure que la voluntat de Déu sempre és la millor opció, encara que no l’entenguem del tot o gens. Jo estava molt bé a les meves anteriors parròquies. Però Ell, que va davant, em sosté en aquesta nova etapa.
M’encoman a la Mare de Deu, ja que estam a les seves parròquies per que també m’acompanyi. Pregau molt per mi, que jo, des de fa ja unes setmanes i sense conèixer-vos encara, ja preg per tots vosaltres.
Moltes gràcies!!

Mn. Baltasar Morell


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.