Imatges i vídeo de la conferència de Rafel Perelló a l’OCB de Manacor

En Rafel Perelló Bosch parlà aquest passat dilluns del món de la màgia i la superstició de temps passats a Mallorca

L’investigador i artista manacorí va parlar de les creences i supersticions que hi havia d’ençà l’antigor i fins ben entrat el segle passat, no només pel que fa al món de la pagesia i la pesca, sinó també entre un alt percentatge de la població de Mallorca.

Dones embarassades, collites, curanderos, encanteris… Tan ampli va ser el ventall de creences, supersticions i fets màgics explicats pel conferenciant, i ho va fer de forma tan concisa que es fa difícil resumir-ho, per tant us convidam a veure el vídeo de la conferència que podeu trobar tot seguit. Més avall també hi podreu trobar unes imatges.

VÍDEO DE LA CONFERÈNCIA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.