25 de novembre, Dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones

El proper dia 25 de novembre es celebra el Dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones. L’STEI ha preparat unes propostes didàctiques per treballar als centres docents

A la página web www.stei.cat/dona podreu trobar les Propostes Didàctiques, FARTES PERÒ IMPARABLES!, per treballar el 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones. També s’inclouen recursos per a la prevenció de la violència de gènere i coeducació.

A més, us volem convidar dimarts, 23 de novembre a les 18.00, a la projecció del documental “Tódalas mulleres que coñezo” i el posterior col·loqui amb la seva directora, Xiana do Teixeiro, a través de ZOOM. És necessària la inscripció prèvia: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScPlLCYODB80vmIKG6sJ52rn3QnQX9Y3O-FHCyPcg715ZFNWA/viewform?usp=sf_link

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.