Emoticona’t

Un canvi de batle després de 26 anys bé se mereix un Emoticona’t especial dedicat a aquest esdeveniment polític, no ho trobau? Així que sense més preàmbuls anem per feina:

  1. UNA FESTA HISTÒRICA

I és que pot agradar més o manco, però s’ha de reconèixer que 26 anys al capdavant d’una batlia, i per més inri sent del poble més petit, no és tothom. Per això els seus li van dedicar una festa així com toca el passat dissabte a Son Carrió, on pel que m’han dit no van faltar-hi alguns històrics del Gisca, entre d’altres personalitats.

2.TRES BATLES EN UNA SETMANA

 

Com a data curiosa cal apuntar que el nostre municipi ha tengut aquesta setmana la gens despreciable quantitat de 3 batles ni més ni manco. En Mateu Puigròs fins dimecres, quan en el ple va presentar la seva renúncia; n’Antònia Fil transitòriament fins dissabte; i en Pep Gall ja com a nou propietari de la vara. Ja pareixem el Barça amb els entrenadors!

3. NO SE’N PERDEN NI UNA

Molts ja els havien retirat. “I no escriuen quasi” me deien pel carrer. Però davant el fet històric del canvi de batle s’han tornat a posar la granota de feina i no s’han perdut ni un detall. Primer amb la brillant entrevista que feren per a Card.cat  a Mateu Puigròs arran del seu comiat i dissabte a primera fila per després fer-ne la crònica.

4. TENIM NOU BATLE

I al que ara li tocarà ser protagonista és al bo d’en Pep. Té una gran responsabilitat a les espatlles i pel bé de tots esperam que li vagi bé. Per cert, el dia de la seva presentació, en què sabia que tots els ulls estaven damunt ell, va optar per una muda senzilla i gens altiva (la xafarderia a fora era si anava  o no massa informal). Devia voler transmetre així aquest caràcter?

Un pensament a “Emoticona’t

  1. 26 anys i perquè no ha volgut els 28, per no dir que les pròximes eleccions si s’hagués presentat hagués guanyat igual. No és per , lloar-ho, però si que té és aquesta personalitat que passa desapercebuda i no el postureo que es dur a día de avui de fer sermons ii altres beneituras. I no dic que els altres siguin dolents, que crec que són igual de bons, però hem de reconèixer que té mà esquerra en Mateu.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.