Coloms missatgers: temporada 2021-2022

Aquest dimarts, dia 17, s’ha fet la primera engabiada de coloms missatgers per competir. Està previst amollar el 19 des d’ Eivissa,només colomins (nascuts el 2021), campionat regional de velocitat per a colomins. És un poc fort i incert pels colomistes. Aquests colomins no han sortit mai de l’illa i hauran de mostrar de que són capaços, mostraran el seu caràcter i força,cosa que fins ara només se’ls suposa. A les imatges veis un rellotge electrònic que marcarà la seva hora d’arribada degut a un xip que se les hi ha posat a la cama.

A l’altra foto veis enregistrar un colom amb la seva anella de niu,que es una matrícula que durà tota la vida i que se les hi posa de manera irreversible de petits. De Sant Llorenç participen en Tomeu Puigròs i en Juan Servera. Ja vos aniré informant. Per altra part està en marxa el projecte de marcarl-os amb GPS. Els coloms que han de participar ja duen l’acostumador de pes,i si no hi ha res de nou, a mitjan gener ja les posarem en competicions.

 

3 pensaments a “Coloms missatgers: temporada 2021-2022

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.